Om DC Catering

Vi lever idag i ett samhälle som rullar allt fortare, inte minst i yrkeslivet. Högt ställda lönsamhetskrav och stora förväntningar på de anställdas prestationer, kort sagt: en tuffare arbetsmiljö, har lett till ett ökat intresse från företag/arbetsgivares sida att måna om sina anställdas välbefinnande.

Vi på DC Catering vill slå ett slag för gemenskapen.

En bra gemenskap på arbetsplatsen gör att det blir ett ställe man både trivs och mår bra på, en plats där stämningen är på topp! I alla tider har människor samlats runt en måltid, en av de få stunder på dagen vi faktiskt har möjlighet att umgås tillsammans och som vi borde ta vara på. Vi tycker att detta är en fin idé, en tradition vi borde hålla i liv… och utan att det ska kosta skjortan! En gemensam, välsmakande lunch då och då kan göra susen på just din arbetsplats!

Frukost, lunch eller eftermiddagsfika på arbetsplatsen

– Ibland eller som ett återkommande inslag, är mycket uppskattat och lätt att ordna. Varför inte samla hela gänget runt en god, stadig frukost en måndagsmorgon? En bättre start på veckan är svårslagen. En korg full med färsk, vitaminrik frukt i fikarummet är alltid uppskattat, inte minst av kropp och knopp! Och en eftermiddagsfika på fredagen, nybryggt kaffe och saftigt fikabröd, kakor och annat smått & gott är ett roligt och mysigt sätt att avsluta veckan på.

Konferenser, events, och kick-off´s av alla de slag

– har vi allt som behövs i matväg. Har du egna  idéer och lösningar? Då har vi viljan och engagemanget, vi ser ingenting som omöjligt!

 

Välkommen till DC Catering AB